Duminică seara

blogu lu andra

Dacă tot am început duminica în forță cu o sesiune de înfrumusețare (despre care o să vă povestesc în curând), am zis că ar fi cazul să o scot pe mami din casă și să ne bucurăm de o seară liniștită în Centru.

Evident că mai întâi am trecut pe la Winter Bazaar, care s-a organizat tot la Porto Arte și de unde mi-am luat o pălărie super drăguță la un super preț. Adică o pălărie de lână, personalizabilă, la doar 25 de lei este de-a dreptul chilipir. Mi-a luat ceva până am decis culoarea, însă am mers pe un maro închis pentru că oricum sunt obsedată de această culoare încă de anul trecut :))).

Pălăria este puțin work in progres pentru că mai trebuie să îi cos un nasture decorativ (adică mami :))) și să îi punem în interior ceva bentiță sau căptușeală pentru că mă mănâncă pielea de la lână de îmi vine să mă urc pe pereți :D.

În rest, Winter Bazaar a fost genial, exact cum mă așteptam. Am văzut o grămadă de chestii super interesante, incluvi pietrele pictate de mai jos care erau magneti si, evident, haine super faine. Însă ce mi-a plăcut cel mai mult a fost faptul că erau atât de mulți oameni talentați în jurul meu, care știau cum să își pună în valoare talentul și să facă bani din pasiunea lor. I was kind of gelous :D.

De la Bazaar am mers în Centru, unde am ascultat colinde, am râs, ne-am minunat de tot felul de oameni ce se perindau pe acolo și ne-am întânit cu fetele. Dar despre această întâlnire mai multe pe LVP în curând.

Am ajuns acasă înghețată datorită mersului pe jos pentru că vinul fiert nu se împacă bine cu mașina, iar cu tramvaiul nu mai merg niciodată! Cu toate acestea, a fost o seară aproape perfectă.

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

2 thoughts on “Duminică seara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.