Divergent

Ok, de data asta nu am mai făcut greşeala de a citi cartea înainte să văd filmul şi bine am făcut pentru că filmul mi-a plăcut super mult şi sunt sigură că o să îmi placă şi mai mult cartea. Şi de data asta trailerul nu minte, chiar e un film foarte tare, adică ideea e foarte tare, dar tipa nu e mai tare decât Katniss. Aşa spuneau despre ea, că e noua Katniss, dar pe mine mă face doar să mă gândesc la un hamster plângăcios :))). Însă tipul e clar mult mai oke decât Peta ăla. Doamne ce nu-mi place de el.

Dar să revenim la subiect :)))

Divergent spune povestea unei lumi distopice în care societatea este împărţită în 5 facţiuni. Unii sunt buni, alţii destepţi, unii altruişti, unii hippie (nu mai ştiu cum le zice :)))) şi unii, evident, războinici. Facţiunile se determină în funcţie de un test, dar şi de alegerea personală, iar cei care nu aparţine de nici o facţiune sunt paria societăţii. Însă oamenii nu sunt roboţi şi e cam greu să fi un singur lucru. Aici apar Divergenţii, care nu se încadrează în norme şi trebuie îndepărtaţi. Aşa este şi eroina noastră, Beatrice, care ajunge în rândul războinicilor, doar pentru a descoperi că societatea lor aparent perfectă nu e chiar aşa. 

Ideea e una super tare (cred că am mai zis asta :))) şi chiar mi-a plăcut cum au jucat actorii. Unele scene sunt cam exagerate, dar per total e chiar un film super ok. Cu face your fears şi better yourself. Mi-a plăcut maxim 😀 şi vi-l recomand cu drag.

Nota: 8,5

4 thoughts on “Divergent

  1. Roxi says:

    Si mie mi-a placut mega extra mult filmul (cred ca stii asta :))In legatura cu Beatrice, mie mi s-a parut mai frumoasa decat Katniss.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.