Dilema de blogger

dilema

Mi-e din ce in ce mai greu sa imi dau seama ce ar trebui sa scriu. Nu pentru ca nu as avea subiecte. Avand in vedere la cate evenimente am participat si la cate se intampla in Timisoara, mi-ar fi imposibil sa nu gasesc subiect. Pur si simplu nu imi dau seama ce e prioritar de pe lista mea. Adica despre ce ati prefera sa cititi?

The list

Asa ca astazi am decis sa va prezint lista mea si sa va rog sa ma ajutati sa prioritizez:

  • The Woman – despre care experienta nu am scris inca si chiar vreau sa va povestesc
  • Bloggle – asta e ceva conferinta pentru studenti la care am fost in Bucuresti (extra PR Forum :)))) si care chiar mi-a placut, desi multe dintre informatiile prezentate le stiam deja
  • Etikheta – un local din Timisoara proaspat vizitat unde am fost la cel mai tare improvshow. A fost genial! Aici as putea defalca pentru a va vorbi si despre spectacolul propriu-zis, dar inca nu am decis cum sa procedez
  • Review Nymphea – pe care am promis ca o sa il fac dupa ce am fost la Oradea, dar acum nu mai sunt sigur daca ar trebui. Voi ce ziceti?
  • 40 de zile – aceasta e ceva campanie pe care am tot vazut-o cand veneam la lucru. E mai mult de spus despre ea si e controversata, deci inca sunt in dubii daca sa vorbim despre asta sau nu.
  • Live United – aici mai am putina documentare de facut, dar sper sa iasa in curand pentru ca este un articol ce merita scris.

Acum ca le-am pus pe blog parca nu pare cine stie ce dilema mea. Problema insa este ca toate sunt subiecte despre care am tot scris in ultima vreme si nu imi dau seama daca nu v-ati plictisit de ele.  Despre cate conferinte si localuri sa va tot spun?

De unde dilema?

dilema

Photo credits: Amalia Gaita

Rochie: Atelier Laura Chirita

Am vazut ca ati apreciat foarte mult articolul meu despre viata de blogger. M-am bucurat sa descopar atat de multe share-uri, dar genul acela de articol nu apare foarte des. Pentru ca trebuie sa fii foarte inspirat ca sa le scrii. Si cand spun inspirat vreau sa fie foarte clar ca nu ai parte de asa emotii stand acasa, in pat si uitandu-te la Flash (sau poate se intampla si asta, dar nu imi dau eu seama). Iar viata mea de zi cu zi e mega haotica acum pentru ca am foarte mult de lucru. Deci cum ar mai putea inspiratia sa ma viziteze?

Sper sa ma ajutati pentru ca ma simt intr-un mic impas. Daca nu… cititi ce postez. Asta e :))). Dar as prefera o comunicare deschisa. Este foarte importanta pentru mine.

Pupici!

2 thoughts on “Dilema de blogger

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.