Dacă e petrecere, să petrecem!

Nu cred că iubeşte cineva o petrecere bună mai mult decât mine. E ceva în dansatul în semi-întuneric care mă încântă și mă fascinează. Ca să nu mai zic de muzica dată la maxim care îți permite să cânți cât de tare vrei, oricât de afon ai fi, pentru simplul motiv că-ți place.

Totuși, nu orice petrecere e bună și într-un fel depinde de tine cum te distrezi la orice petrecere. Puțin alcool (pentru persoanele adulte și am menționat puțin) ajută pentru că nu mai ești așa inhibat (nu să te faci praf că atunci nu mai ai habar dacă petrecerea e ok sau nu). Trebuie de asemenea să fi o persoană… versatilă :D. Să te poți adapta la orice stil muzical. Pentru că dacă ești rocker convins și mergi la un chef de maneliști nu ai cum să te distrezi dacă nu vrei. Deși un rocker convins nu ar merge la un asemenea chef, deci totul e pur ipotetic.

Eu am fost la două petreceri în acest weekend: Balul Bobocilor al liceului de la Hațeg și ziua mătușii mele. La Bal mi-a plăcut… din anumite motive :D, dar muzica a lăsat mult de dorit. Ști sigur că ceva nu e ok atunci când oamenii sunt mai gălăgioși decât muzica și auzi aceleași melodii de câte 3-4 ori.

La ziua Danei a fost foarte foarte fain. Atmosfera a fost una extraordinară, chiar dacă a fost o petrecere mai mult… oldies and etno. Cred că ceea ce a făcut petrecerea tare au fost oamenii, care s-au distrat și au dansat non stop aproape, dar și DJ-ul care era… spiritul petrecerii.

Și cred că și eu am fost… puțin vinovată. Adică atmosfera poate să fie cea mai tare, muzica cea mai bună, dacă nu vrei să te distrezi, degeaba. Iar la ziua Danei chiar vroiam să mă distrez. La Bal… vroiam și acolo… dar era ceva ce vroiam mai mult… and I got it :)).

Oricum ar fi, petrecerile sunt tari. I love to party!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.