Christine Falls – dosarul unei morți suspecte

– Benjamin Black – 

Cartea asta am cumpărat-o cândva în primăvară, la un târg de carte în Mall, dar m-am lăsat păcălită rău de tot. Descrierea de pe copertă era foarte promiţătoare, dar conţinutul vai şi-amar.

Mi se promiteau povești despre practici străvechi și îndeletniciri secrete. Mi se promitea o taină sinistră îngropată în adâncurile tenebroase ale Bisericii Romano-Catolice din Dublin.

Ce am primit în schimb?

O poveste extra lungită despre un tip nemulțumit de viața lui (chiar nu am înțeles încă exact de ce era el nemulțumit, adică de ce a ales-o pe Delia aia dacă iubea pe Sarah sau dacă doar Sarah îl iubea pe el) care ajunge să-și bage nasul într-o poveste încâlcită, totul pornind de la o seară de beție în care îl vede pe cumnatul lui (soțul lui Sarah) cum face nush ce modificări într-un dosar medical. De aici, acțiunea o ia în toate părțile, într-o încercare disperată de a face cartea interesantă.

Din păcate, rezultatul este un dezastru. Ideea de la care pornește cartea nu e una proastă, dar modul în care este dezvoltat subiectul e de nota -5. Cu prima ocazie o să scap de ea, poate la vreun schimb de cărți :P.

3 thoughts on “Christine Falls – dosarul unei morți suspecte

  1. Pingback: Mai putin si implinesc 3 ani :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.