Cheia

 Simon Toyne – Simon Toyne

Când am citit Sanctus m-am îndrăgostit iremediabil de stilul lui Simon Toyne. Pe atunci nu știam că este o întreagă serie Sancti și eram puțin contrariată pentru că mi se părea că trebuie să se mai întâmple ceva.

Apoi, am aflat că va exista o continuare și abia am așteptat și eu să o citesc. Totuși, am ajuns să fac asta doar acum, în vacanță. Și așteptarea a meritat din plin.

Așa cum spunea Simon la video-conferință, dacă prima carte se concentrează pe Liv, aceasta își mută centrul atenției asupra lui Gabriel.

Așa aflăm mai multe despre trecutul său și familia sa.

Dar să vă spun cam ce se întâmplă:

După ce eliberează Sacramentul din Citadelă, Liv speră că viața sa va reveni la normal. Din păcate, este urmărită de forțe ascunse, iar în interiorul său are loc o adevărată furtună. Între timp, Gabriel descoperă o nouă parte a Profeției care îi dezvăluie pericolul în care se află Liv.

Mai mult, o boală ciudată se dezlănțuie în Citadelă, asemenea unei pedepse divine trimise asupra călugărilor, iar în deșert, „Fantoma” caută să încheie misiunea în care a pornit cu mulți ani în urmă.

Știu că descrierea mea e foarte ambiguă și îmi pare rău, dar nu vreau să dezvălui prea multe. Ce vă pot spune sigur însă e că nu o să o puteți lăsa din mână în momentul în care începeți să o citiți. E o carte captivantă, al cărui sfârșit vă va lăsa cu sufletul la gură, dornici să descoperiți cum se sfârșește această poveste absolut extraordinară.

2 thoughts on “Cheia

  1. vienela says:

    Am citit Sanctus si acum astept sa imi soseasca si Cheia. Sunt nerabdatoare sa aflu ce se intampla in continuare. Ai procedat corect. Nu are nici un farmec sa citesti cartea dupa ce afli de la altii amanuntele. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.