CFR

Ca să ajung la Cluj a trebuit să folosesc, după mult mult timp, trenul. Am avut şi ghinionul să fiu nevoită să vin cu acceleratul de Iaşi, „trenul foamei”. De mult nu am mai avut o experienţă atât de oripilantă.

Trecând peste faptul că am avut ghinionul de a nimeri în cel mai aglomerat compartiment, în care domnea un miros de bătrânei moldoveni ţărani, am mai avut parte şi de o adevărată paradă de vânzători ambulanţi şi cerşetori. În condiţiile astea cum să mă mut singură într-un compartiment? Mă şi vedeam ajungând la Cluj într-o stare mai puţin perfectă decât am plecat şi asta nu era o opţiune.

Bineînţeles că nici nu m-am apropiat de toiletă, mirosul m-a izbit de când am urcat în tren, motiv pentru care am evitat cu desăvârşire zona, iar în ea nu aş fi intrat nici dacă mă bătea cineva.

Singura parte bună a fost că a circulat destul de bine, deci am ajuns la timp în Cluj.

Să vedem cum va fi călătoria de întoarcere, deci… to be continued :P.

One thought on “CFR

  1. Oana says:

    Vai Andra, ala ii cel mai naspa tren din Ro, serios!
    Am venit odata de la Cluj cu Flavia (Lungu) si a stat politia cu noi pana in Tm ca le era frica sa nu ne violeze si sa ne arunce din tren (vreun calator) sau asa ceva. Incearca sa te intorci cu ala care vine de la Sighetul Marmatiei, e tot plin de tanti si nenea de la tara, cu branza si alte chestii dupa ei, dar e cam cu 10% mai safe :D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.