Ceva ce m-a socat

Astazi am avut ocazia sa vad ceva cu adevarat extraordinar si, in conditiile in care vine Craciunul, cred ca a fost asa de la fix.

O prietena de-a mea este insarcinata in luna a 3-a momentan si azi m-am nimerit pe la ea pe la servici si a zis ca-mi arata ceva tare. Eu, mereu dispusa sa vad chestii misto, m-am infiintat langa calculatorul ei. Am ramas cu gura cascata cand mi-a pus sa vad 3 filmulete cu bebelusul ei pe care le-a primit la ecograf.

Partea cu adevarat extraordinara a fost ca desi el e mic mic acum, are doar 6 cm, avea forma de bebe. Nu era un ou acolo lipsit de forma. Era o fiinta umana micuta, cu manute si picioruse si tot restul, care se misca fara nici o grija. Si eu, in stare de soc, o intreb: “Da in ce luna esti acuma?” “A treia!” Si nu mi-a venit sa cred ca la doar 12 saptamani un bebe in burta mamicii lui poate sa arate asa.

Poate ca nu e ceva ce ar trebui sa spun, dar in momentul acela gandul meu s-a dus la toate femeile care fara nici un pic de remuscare fac avort si mi-a stat putin inima. Poate ar trebui sa le puna si lor cineva un filmulet din acesta inainte sa le faca operatia pentru ca sunt sigura ca s-ar gandi de 2 ori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.