Bobo-party review

Cei ce au cutreierat aseară Complexul Studențesc, nu aveau cum să rateze săgețile care împânzeau trotuarul Aleii Studenților și îți indicau Bobo-party la Cantina studențească a UPT.

Evenimentul a fost organizat de OSTL, liga studențească a Facultății de Construcții, pentru bobocii de la Construcții. Totuși, nu verifica nimeni să vadă de ce facultate aparțin participanții, așa că toată lumea era binevenită. Drept urmare, nu mare mi-a fost mirarea când, la 11 jumate când am ajuns eu, am găsit sala mare de evenimente a Cantinei plină ochi de lume. Abia aveai loc să te miști pe ringul de dans. Băutură era din belșug și la prețuri foarte avanatajoase, iar muzica a fost absolut genială. De la melodii retro, arhi-cunoscute, la hiturile prezentului, DJ-ul a avut grijă ca atmosfera să fie una incendiară.

Membrii ligii au dat tonul petrecerii, dansând în primul rând. Din public au fost alese animatoare, iar pentru amatorii de bere a fost organizat un joc special.

Pentru organizatori, ca și pentru participanți, Bobo-party a fost un adevărat succes. Putem doar spera că le va ține Domnu năvaru și nu va fi ultima petrecere de gen :)).

One thought on “Bobo-party review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.