#bloggingTM21

De multe ori ne plangem de ceea ce oamenii nu fac sau vorbim in continuu despre lucrurile pe care le-am face daca am fi suficient de puternici, de influenti, de curajosi. Insa exista momente in viata cand e fight or flight, lupti pentru ceea ce iti doresti sau renunti cu totul.

Dupa prima intalnire organizata de Teodora cu bloggerii din Timisoara am zis ca visul ei este o utopie. Hai sa cream o comunitate, spunea ea. Insa mie mi se parea ca se cam loveste de pereti. Si in capul meu auzeam doar Asa ceva nu se poate! Totusi, ceva nu imi dadea pace. Era un zumzet in mintea mea, un gand care ma sacaia in continuu, un De ce nu??? Cine ar putea sa ne impiedice? Si daca incepem sigur o sa se mai alature si altii.

Atunci am reluat discutiile cu Teodora si ne-am dat seama ca nu avem de ce sa ne dam batute. Ca mai sunt si alti oameni pasionati de scris, ca si noi si iubitori de Timisoara. Ca toti ne dorim sa avem succes, dar si ca acest oras sa prospere. Si, poate mai mult decat altceva, ca ne place la nebunie sa spunem povesti frumoase, despre oameni frumosi care sunt pregatiti sa infrunte toate obstacolele pentru a obtine ceea ce isi doresc. Oamenii aceia care au avut un vis pe care l-au transformat in realitate.

Insa nu ne dorim sa spunem aceste povesti singure. Deci invitam toti bloggerii timisoreni sa ni se alature. Grupul BloggingTM2.1 este deschis pentru toti cei ce doresc sa participe la aventura noastra, in drumul spre Timisoara 2021 Capitala Culturala Europeana. De evenimente ne putem ocupa impreuna (ideile constructive sunt mereu binevenite) si tot ceea ce trebuie sa faceti voi este sa scrieti. Anuntati-va afilierea la acest grup printr-un articol pe blogul personal, iar mai departe follow the yellow brick road and brace yourselves because it’s gonna be one hell of a ride.

Nu va spun mai multe pentru ca viata este anosta fara surprize, ci va las cu o chemare simpla:

Blogger timisoreni, uniti-va!

2 thoughts on “#bloggingTM21

  1. Pingback: BloggingTM21 – Ana scrie

  2. Pingback: BloggingTM 2.1 – DorinaDanila.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.