Beard Brothers ia cu asalt Romania

Beard Brothers

Tara noastra, in ciuda faptului ca traim in secolul XXI, inca mai functioneaza pe baza mentalitatilor din perioada interbelica. Poate o parte a lumii a evoluat, dar la noi, daca nu te incadrezi in ceea ce societatea considera „normal”, pornesti din start de pe ultima pozitie. Totusi, un grup ”neortodox”, dar hotarat din Cluj a decis sa schimbe parerea romanilor si societatea in acelasi timp. La Beard Brothers barba nu este folosita pentru a agata tipele pasionate de noii lumber men, ci pentru a face bine. Iar anul acesta organizatia doreste sa se extinda in intreaga tara.

Despre Beard Brothers

Acest ONG a aparut in 2013 in Cluj si a reprezentat materializarea unei dorinte de a aduce o schimbare a mentalitatii si a contribui la reducerea discriminarii in Romania. Si pentru ca baietii nu au stat pe ganduri cand a venit vorba de implicare sociala, au pus la cale si au implementat o sumedenie de proiecte in orasul lor:

  • Beard on! For those who need us! campanie care a ajutat 2 centre pentru copii din Cluj si un centru pentru batrani
  • Beard on for Barbosi – campanie care a ajutat mai multe familii nevoiase din satul Barbosi
  • Beard on for Eduard! – campanie care a avut ca scop adunarea de fonduri pentru un baietel bolnav de cancer
  • Beard on for Romania! – aici baietii au imbinat utilul cu placutul, contribuind la ecologizarea zonelor de festival din tara
  • Catch a smile day si multe altele pe care le puteti descoperi aici

Beard Brothers

Prima extindere

Ceea ce trebuie sa intelegeti este ca acesti oameni au facut niste campanii atat de faine si au comunicat atat de misto cu publicul lor, incat clujenii s-au ingramadit sa ii ajute. Si nu doar prin sustinere materiala a proiectelor, ci prin implicare si voluntariat. Astfel, in 2016 Beard Brothers nu a mai insemnat doar o fratie a barbilor, ci o familie pusa pe fapte mari. Iar pentru aceasta au fost infiintate, pe rand, The Sisterhood, ramura dedicata fetelor, ce a aparut in 2015 si Volunteer Creew in 2016.

Going national

Initiativa clujeana este una remarcabila, dar si mai interesant este ca baietii nu se opresc aici. Ei doresc sa inspire toata Romania. Barba sa faca diferenta in tara noastra.

Deci, daca doriti sa schimbati ceva, daca este ceva ce nu va place si mai aveti inca 4 prieteni (cel putin) care gandesc la fel ca voi, puteti fi parte a Beard Brothers. Tot ce aveti de facut este sa completati formularul urmator, sa stiti clar ca vreti sa ajutati si sa va puneti pe treaba. Initial veti primi titlul de sustinatori oficiali ai Beard Brothers, iar daca demarati suficiente proiecte, grupul vostru poate deveni filiala oficiala.

Si daca mai stati inca pe ganduri si nu va dati seama ce ar trebui sa faceti, aruncati o privire peste raportul din 2016. Sigur veti gasi inspiratie.

Going the extra mile

Stiu ca timisorenii sunt oameni care se implica, deci sunt sigura ca Beard Brothers va avea, cat de curand, o filiala in orasul nostru. Si pentru ca initiativa lor mi se pare minunata si cred ca merita sa fie promovata, vreau sa fac ceva mai mult, atat cat pot si eu. Deci imi ofer blogul ca spatiu de promovare in online pentru toate proiectele filialei timisorene.

Acum este momentul sa nu mai lasati ocaziile sa treaca pe langa voi. Nu are cum sa va placa atat de mult lumea in care traim incat sa nu vreti sa o schimbati cumva. Deci scoateti capul din nisip (nu suntem nici care struti) si puneti-va pe treaba. Din partea noastra (aici ii includ pe cei de la Beard Brothers, o includ pe Teodora si, de ce nu, includ BloggingTM) veti avea parte de toata sustinerea.

Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.