Aventura mea la EXIT

Deși nu aș putea spune cu exactitate cum s-a întâmplat asta, se pare că am descoperit gâsca ce face ouăle de aur ale informației despre festivaluri.

Nu știu câți dintre voi ați auzit de EXIT, dar în caz că nu știați aceasta este un festival foarte mare de muzică electronică ce se desfășoară în Novi Sad, Serbia și care, din câte am auzit eu, este genial.

Dacă aveți talent la desen sau puteți strânge în jurul vostru o echipă creativă pe care să o coordonați, puteți intra și voi în istoria festivalului și a Internetului creând o serie de stickere pentru Viber care să descrie cel mai bine atmosfera festivalului.

Pentru inspirație, puteți vizualiza trailerul pe care organizatorii l-au pregătit pentru anul aceasta și care mi-a făcut foarte tare cu ochiul. Găsiți trailerul aici.

Ideea concursului este următoarea: folosind platforma Talenthouse trebuie să creați stickerele perfecte care să reprezinte spiritul festivalului, dar să poată fi folosite tot anul. Acestea o să rămână în proprietatea Viber și vor putea fi descărcate de cei peste 700 de milioane de utilizatori ai aplicației. Însă premiul nu este doar atât: marele câștigător mai primește și 3000 de dolari, plus bilete VIP pentru EXIT Adventure cu acces backstage. Începe să sune bine?

Fiți atenți pentru că și dacă nu sunteți marele câștigător, dar vă clasificați în primii 5, primiți 500 de dolari și aceleași bilete VIP.

Dacă nici asta nu v-a atras atenția, nu știu ce ar mai putea să o facă. Tot ce pot spune este că dacă eu aș avea un strop mai mult de talent la desen computerizat, clar mi-aș încerca norocul.

Și pentru că există posibilitatea ca eu să fi fost puțin cam haotică, aveți aici mai multe informații precum și modalitatea de înscriere.

Baftă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.