Atelierul lui Moș Crăciun

După cum v-am spus acum câteva zile, în centrul Timișoarei, chiar în fața Operei, este deschis Atelierul lui Moș Crăciun. Aici oricine, mic sau mare, poate veni pentru a picta un cadou special de Crăciun pentru cineva drag. 

Aseară am hotărât să intru și eu la atelierul Moșului, dacă tot eram prin centru și fără alte planuri, ca să văd ce e pe acolo și să-mi pun mintea la contribuție.

Am hotărât să cumpăr farfurioara pe care o vedeți aici, pentru o persoană care mi-e foarte dragă și care e înnebunită după farfuriile de ceramică.

Tipa care era acolo a fost super drăguță. Am primit pensule și culori, un borcănel cu apă și chiar și un șorț să nu mă umplu de acrilice și m-am pus pe treabă.

Cred că am stat o oră acolo (am mai pictat și 2 clopoței), timp în care m-am congelat puțin, deci dacă mergeți să vă îmbrăcați bine. Ceea ce m-a frapat a fost cât de mulți părinți cu copii mici erau acolo. Nu mi-a venit să cred. Și erau atât de gălăgioși, viața mea, dar și super entuziasmați. Singura problemă era că stricau o grămadă de culori. Deci eu clar nu aș fi fost bună de supervizer acolo pentru că numa m-as fi enervat :D.

Mi-ar fi plăcut să am mai mult timp și mai mulți bani, să cumpăr și să pictez mai multe obiecte, dar a trebuit să mă mulțumesc cu ceea ce alesesem inițial. Poate mai merg cu Miha zilele astea, până nu plec :P.

După multă muncă, mai ales la al doilea clopoțel, am fost foarte mulțumită de rezultat. Aici o să postez doar farfuria pentru că unul dintre clopoței vreau să-l fac cadou și nu am hotărât încă which one :P. Nu uitați să vizitați atelierul Moșului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.