Anna in vesmant de sange

Anna

Autor: Kendare Blake

Editura: Leda

Aceasta a fost una dintre cartile care mi-a placut cel mai mult dintre cele citite anul acesta. A fost ea cam neverosimila, adica Anna aia era mai vie asa moarta decat personajele vii ale multor carti pe care le-am citit :)). Era un fel de Chuck Norris al fantomelor, dar tot mi-a placut de ea. Poate a fost coperta cea care m-a atras atat de tare (chiar are una dintre cele mai faine coperti pe care le-am vazut eu de foarte mult timp), dar nici actiunea nu m-a dezamagit.

Desi este o carte Young Adult, mi s-a parut destul de sangeroasa, deci nu as recomanda-o celor cu stomacul sensibil. Si in nici un caz sa nu o cititi seara daca va stiti usor impresionabili.

In rest, este super interesanta. La unele faze, evident ca te astepti, la altele nu. Însă există un moment în care pur și simplu nu mai poți lăsa cartea din mâna. Eu cel puțin așa am pățit :P.

Dar să vă spun despre ce este vorba, nu? Cas este un vânător de fantome adolescent, dornic să își răzbune tatăl. Ana este o fantomă foarte puternică pe care Cas ajunge să o vâneze. Și dacă Ana îi omoară pe toți cei ce îi calcă teritoriul într-o manieră cât mai sângeroasă cu putință, lui Cas îi cruță viața. De aici ia naștere o poveste incredibilă, cu blesteme, iubire, crime și un final neașteptat.

Sper că v-am convins să citiți casa, mai ales dacă sunteți fani fantasy pentru că merită. Iar dacă ați citit-o, sunt curioasă cum vi se pare.

Spor la citit!

Untold 2018

Later edit: 2020, între timp am citit și continuarea romanului, adică Fata din coșmaruri. Această carte nu m-a convins, dar a încheiat cumva seria… cel puțin așa sper eu. Totuși, pentru young adult merge!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.