A good day to die hard

Eram destul de micuţă când am văzut primul Die hard. Nici nu mai ţin minte exact câţi ani aveam sau de câte ori am văzut cele 2 filme din serie, dar întotdeauna mi-au plăcut. Bruce Willis, în rolul lui John McClane, are ceva special, are un umor aparte. Faţa aia de… I don’t really give a fuck and nothing can surprise me îi iese absolut genial.

De când am văzut trailerul am ştiut că trebuie să văd A good day to die hard. Pe lângă motivele de mai sus, mai apare şi copilul lui super drăguţ :D. 

Filmul nu mi-a înşelat aşteptările, ba chiar le-a depăşit. Începe puţin mai slăbuţ, dar continuă exploziv :)).

Să vă spun totuşi despre ce e vorba:

McCullen pleacă la Moscova să îşi caute fiul cu care era certat. (Să nu întrebaţi de ce pentru că nu se lămureşte aspectul ăsta în tot filmul :))) El vrea să facă pace, însă nimereşte în mijlocul unei operaţiuni secrete a CIA. Totul se complică şi este nevoit să îşi ajute fiul să protejeze un martor şi să recupereze ceva dovezi împotriva unui politician corupt. 

Nu vă pot spune mai multe pentru că în mare asta se întâmplă. Restul… is for me to know and you to find out dacă decideţi să vedeţi filmul.

M-am mirat că acţiunea filmului se desfăşoară la Moscova, însă când am văzut ce au făcut pe şoselele de acolo, am ajuns la concluzia că în America nu cred că îi lăsa :)). Cred că ultimul film în care am văzut o urmărire cu maşini care să mă impresioneze la fel de mult a fost Transporter 2. 

După cum spunea şi Moni, unele faze sunt exagerate. De fapt multe faze sunt exagerate. Dar până la urmă la ce altceva v-aţi putea aştepta de la un film cu Bruce Willis?

Totuşi, ceea ce trebuie să subliniez e că filmul e foarte captivant. Nu te plictiseşti deloc la el. Acţiunea se desfăşoară într-un ritm foarte alert şi nici nu-ţi dai seama când a trecut timpul în momentul în care se termină. Mi-a plăcut şi că au găsit ca fiu al lui McClane un actor care chiar seamănă cu el. Şi au fost faze care m-au lăsat cu gura căscată, plus că au existat unele întorsături de situaţie la care chiar nu mă aşteptam.

Deci, neapărat, faceţi ceva şi vedeţi A good day to die hard!

Şi nu uitaţi: Yeppee ca yey, mother fuckers! :)) (nu cred că se scrie exact aşa :D)

2 thoughts on “A good day to die hard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.