7 ani de Blogu lu Andra

Nu imi vine sa cred ca a fost nevoie de 7 ani pentru a-mi da seama de potentialul acestui blog. Pentru mine, Blogu lu Andra a insemnat, in primul rand, un refugiu. Aici consider ca mi-am cizelat talentul de scriitoare. Nu am ajuns eu inca J.K. Rowling, dar este timp :))). Si, pentru unii, cred ca Blogu lu Andra a ajuns sa fie o sursa de inspiratie.

Blogul meu este despre perseverenta

Am inceput sa scriu din pasiune. Am continuat blogul, chiar daca nu aveam castiguri materiale, pentru ca simteam ca am ceva de spus. Iar dupa lupte seculare, ce au durat vreo 6 ani :D, mi-am dat seama ca Blogu lu Andra are un potential pe care inca nu il exploatasem. Am inceput sa il privesc intr-o maniera profesionala. Am inceput sa investesc in el timp si sentimente, chiar si bani. Am inceput sa ma expun mult mai mult si sa fiu mai deschisa. Iar usor-usor au aparut si rezultatele. Au aparut colaborarile. Am evoluat.

M-am intreabat de multe ori, in toti acesti ani, ce m-a facut sa merg mai departe. Din pacate, nu va pot da un raspuns exact. Pur si simplu, ceva din interiorul meu imi spunea ca asta trebuie sa fac. Aveam eu sentimentul ca o sa fie bine, doar trebuie sa mai am putina rabdare.

Si asa a fost!

Acum sunt pe domeniul meu. Blogul are pagina de facebook. Oamenii interactioneaza ceva mai mult cu mine (sper sa continue tot asa treaba :D). Si am inceput sa am o vizibilitate la care doar speram.

Concurs la 7 ani de blogu lu Andra

Nu am organizat petrecerea la care visam (poate la anu’ :P), dar trebuie sa sarbatorim cumva. M-am tot gandit ce anume sa ofer cadou. E, totusi, un moment important si vreau sa fie ceva care sa aiba legatura directa cu mine. Si cum am tot cugetat, solutia a parut sa vina de la sine.

Deci, la 7 ani de blog, vreau sa va ofer cadou 2 sedinte gratuite la sala TM Archery si o aparatoare pentru mana creata special pentru Blogu’ lu’ Andra de catre Bogdan Muscalu.

blogu lu andra

Ce trebuie sa faceti?

Foarte simplu:

  1. Like paginii TM Archery (aici)
  2. Like paginii mele, Blogu lu Andra
  3. Share public acestui articol
  4. Comment ca sa stiu ca va doriti premiul 😀

In plus, toti participantii primesc vouchere de reducere de la Charme Lingerie (un like aici si pentru ei ar fi highly appreciated :D)

Concursul se desfasoara pana vineri dimineata, cand o sa extrag castigatorul prin random.org.

blogu lu andra

6 thoughts on “7 ani de Blogu lu Andra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.