3, 2, 1…

Nici nu-mi vine să cred că anul este aproape la sfârșit…

Habar nu am cum a trecut timpul atât de repede. Și de când m-am angajat, parcă zboară. Nu pentru că aș munci doar, ca un mic roboțel, pur și simplu trece mai repede.

Nu mai am eu vreme să mă uit la serialele mele decât foarte rar, dar merită.

Oricum, nu despre anul care e pe punctul de a se termina vreau să vă spun acum.

Decembrie bate la ușă și am atât de multe planuri pentru luna asta, o să am atâtea de făcut până plec la Sălaș, încât nici măcar nu știu cum o să mă împart pentru toate. Dar sunt atât de nerăbdătoare. Abia aștept să încep să cumpăr cadouri, să încep să confecționez cadouri, să trimit. Nici nu vreau să mă gândesc la toate drumurile pe care o să trebuiască să le fac la poștă :)). Deși alea deja mă cunosc… sau ar trebui să mă cunoască :)).

Abia aștept să văd Timișoara pregătită de sărbători. Sunt super curioasă cum o să fie împodobit orașul, pentru că am văzut deja alte orașe cât de frumos arată și vreau să fie și orașul nostru la fel :D.

Plus că sunt câteva filme pe care vreau să le văd… deși nu sunt sigură care o să apară până la Crăciun și care nu :)). Probabil Life of Pi, pe care abia îl aștept.

Aaa… să nu uit de serbarea lui Victor, petrecerea de Crăciun a firmei și Târgul de Crăciun de la școala lu’ mami.

În condiţiile în care trebuie să fac toate astea şi să mai lucrez și 8 ore pe zi, somnul o să devină un lux :)). Dar nu mă plâng, să nu credeți. Abia aștept. Mi-e dor de sărbători, de spiritul Crăciunului… mi-e dor de vacanță :)). Și da, eu o să am tot vacanță… I’m lucky that way 😀

Voi ce planuri aveți pentru decembrie?

Sursa pozei aici.

One thought on “3, 2, 1…

  1. vienela says:

    Am raspuns aseara intr-o leapsa, dar iti pot spune ca sunt cam agitata, ma pregatesc de zor sa termin cu cadourile, sa nu alerg pe ultima suta de metri in cautarea lor. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.