Totul despre BloggingTM 2.1 la West City Radio

blogu lu andra

Dacă cineva mi-ar fi spus acum o lună că într-o sâmbătă dimineața programul meu va include și un interviu la West City Radio, i-aș fi spus cu siguranță că aberează. Dar de când cu BloggingTM 2.1 lucrurile au luat o turnură foarte plăcută și foarte neașteptată.

Drept urmare, sâmbătă dimineața, cu ceva emoții ce m-au apucat exact când intram în emisie (dar de care am scăpat rapid :D) am fost în direct la Infuzia de cultură unde, împreună cu Teodora, am discutat despre BloggingTM 2.1 și despre November Notes. Dani Bardos, căruia îi mulțumim din suflet pentru că ne-a primit, a fost gazda perfectă, oferindu-ne posibilitatea să împărtășim pasiunea noastră cât mai multor oameni. Ba mai mult, ne-a dat și posibilitatea să admirăm cea mai frumoasă panoramă a Pieții Libertății pe care am văzut-o vreodată (evident că am imortalizat-o și pentru voi :D).

Și, ca să facem treburile așa cum trebuie, am mai făcut și primul nostru live pe Facebook oficial. A fost mai lung decât credeam eu că o să fac vreodată un live, păream scoase din ceva serial fragmentat, cum ne tot puneam și ne scoteam căștile :))), dar am fost foarte plăcut surprinsă de toți oamenii care au fost alături de noi și au interacționat cu noi. Vă mulțumim din suflet pentru susținere!

Pentru prima noastră vizită la radio (sigur vor mai urma :))) cred că ne-am descurcat destul de bine. Și dacă vreți să vedeți ce am dezbătut în afara emisiei, căutați liveul pe pagina noastră de Facebook 😀.

Acum vă las pentru că am de mers pe jar :))).

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.