The gift rush

Când e ziua prietenilor, ce faceți? Le dați așa niște bani sau le cumpărați cadouri?

Eu prefer să cumpăr cadouri. Chiar dacă asta înseamnă să-mi chinui creierii gândindu-mă ce ar fi cel mai potrivit pentru fiecare în parte. Prefer să mă plimb, să studiez piața și să le iau ceva, orice, cât de mic, dar întotdeauna completez cu o felicitare pe care obligatoriu scriu ceva.

Luna asta a trebuit să fiu extra-prolifică. Azi a fost ziua Martei (La multi ani!!!), dar cadoul i l-am dat sâmbătă când ne-am întâlnit, deci a trebuit să-i cumpăr cadou săptămâna trecută. Am crezut că o să mă chinui o grămadă să-i iau cadou pentru că i-am luat o grămadă de cadouri de-a lungul timpului și na… Totuși, nu mi-a luat prea mult să mă hotărăsc, dar mi-a luat o grămadă să mă mobilizez și să merg prin magazine :D. (Până la urmă am rămas la Meli Melo, un loc ideal pentru cadouri de fete, clar printre preferatele mele :D. De aici i-am luat și Mihaelei, mi-am luat și mie :)) plus Alinei)

Duminică a fost ziua lui Moni. Cu ea mă întâlnesc numai mâine, deci am lungit-o până azi cu cadoul. La ea problema a fost ce să-i iau pentru că a fost primul cadou care i l-am luat și (sincer) mi-e puțin groază că nu o să-i placă. Mie mi-a plăcut la maxim. E un cadou original… deci sper să-i placă și ei :D. O să vă anunț după. (Cadoul l-am luat de la un magazin de profil din Piața Alexandru Mocioni, a.k.a. Sinaia, pe care vi-l recomand din suflet.)

Și, săptămâna viitoare, e ziua Corinei. Alți bani, altă distracție :)). Problema e că plec la Sălaș, dar cadoul vreau să i-l cumpăr înainte, pentru că deja știu ce vreau să-i iau. Să vedem dăcă o să stau ok și cu resursele :)). De fapt trebuie să stau :P.

Dar o să am liniște dup-aia. Până în iunie that is :)). Deși pentru mami am luat deja cadou, deci aștept cu nerăbdare ziua mea și să adun eu muntele de cadouri :)).

2 thoughts on “The gift rush

 1. Hapi. River_woman says:

  Ba da, eu dau bani. Majoritatea prietenelor mele au gusturi diferite si nu numai atat…..sunt genul “am cam de toate”. Si eu sunt greu de nimerit cu darurile.
  Imi cumpar singura parfumuri, carti, am zeci de inele si gablonturi, nu mai am unde le pune iar de haine nu mai vorbesc. Cred ca nici Catalin Botezatu n-ar putea sa-.mi cumpere ceva sa-mi placa foarte mult
  O fi impersonal dar e foarte practic.
  Iar daca se mai face si un chef dau bani pentru ca stiu ca persoana cheltuie.
  In liceu nu dadeam bani, cumparam cadouri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.