Sote de mazăre a la mami

Doamne, aştept de 10000000 de secole să scriu reţeta asta. Nu am făcut-o eu, dar e absolut GENIALĂ!!! Deci, dacă vă apucaţi să o faceţi vă garantez că nu o să vă pară rău. De fapt, aştept să îmi scrieţi să îmi mulţumiţi :D.

Habar nu am de unde a scos-o mami, dar here goes:

Ingrediente:

3 bucăţi cârnaţ cabanos (poate fi înlocuit cu şunculiţă sau Kaiser, dar eu zic să rămâneţi la cabanos :D)

1 ceapă

1 borcan mazăre bob

250 ml bulion

1 lingură făină

foi de dafin, sare, piper, zahăr după gust

Mod de preparare:

Se căleşte ceapa în ulei.

Se adaugă cabanosul tăiat mărunt.

Se adaugă o lingură de făină şi se amestecă bine.

Se adaugă bulionul şi apă până se obţine un sos ce se condimentează după gust.

Se adaugă mazărea şi se mai dă un clocot.

Poftă bună!

P.S. În timp ce vă delectaţi să îi rugaţi de sănătate lu’ mami 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.