Pijama party

Nu mă puteam aștepta la altceva de la Miha decât de la o idee din asta super trăsnită, dar când mi-a spus că vrea să facă petrecere în pijama de ziua ei, am zis că nu e normală. Chiar am încercat s-o conving să se răzgândească și să mergem omenește în oraș, dar ea nu și nu.

Drept urmare, sâmbătă seara m-am înființat la ea în cămin, dotată cu tot ce trebuie pentru o petrecere în pijamale: perinuța mea, una bucată cățel de pluș și, bineînțeles, pijamaua mea cu oi. Am pus la bătaie cea mai veselă față a mea, deși mă durea gâtul de nu mai știam de mine și m-am pregătit pentru petrecere.

Invitații au sosit pe rând și Miha a primit o grămadă de cadouri, iar entertainmentul serii a fost karaokele. Până pe la 3 noaptea, am cântat (vorba vine cântat, pentru că băieții erau cât se poate de afoni, dar ei se auzeau cel mai tare) care cum am putut, tot ce ne-a venit în minte. De la oldies de toate soiurile, la muzică nouă, populară și manele, nimic nu a lipsit din repertoriu. Eu am lăsat de dorit pentru că m-a lăsat gâtul baltă (dar chiar și așa cântam mai bine ca băieții :D), iar fetele restu erau destul de timide (Alina cel puțin cânta foarte bine).

După ce tanti portăreasa a venit la noi să ne spună că e muzica prea tare și că data viitoare vine poliția la noi (că au sunat-o să-i spună), am renunțat la karaoke și am trecut pe mimă. Ne-am împărțit pe trei echipe și dă-i și luptă. Până pe la 5 dimineața am jucat mimă, dar partea cea mai tare e că nici acum nu știm care echipă a câștigat de fapt :)). Oricum esențialul a fost că ne-am distrat.

La 6 când m-am pus într-un final în pat eram dead, dar a meritat.

Deși petrecerea a avut loc sâmbătă, azi e ziua Mihaelei, așa că nu pot decât să-i urez La mulți ani!

One thought on “Pijama party

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.