Ice cream cupcake

blogu lu andra

Astăzi vreau să vă povestesc despre un desert pe care l-am încercat recent și care mi-a plăcut la nebunie. A fost un experiment, găsit pe net, dar de prima oară când l-am văzut am știut că o să îl experiementez pentru că arăta prea cute. Sunt brioșe înghețată, ce ar putea fi mai bun?

Pentru 6 brioșele înghețate eu am folosit:

  • granola
  • 2 linguri unt topit
  • 1 lingură miere
  • 2 iaurturi de fructe
  • fructe pentru decor
Rețeta am făcut-o cam așa:
Am măsurat câtă granola vreau să pun în fiecare brioșă, după care am amestecat cantitatea astfel stabilită cu untul topit și mierea. Compoziția astfel obținută se pune în formele de brioșe (eu am pus cam până la jumătatea formei), iar peste se pune iaurt (cât aveți chef sau vă încape :)))). Eu am pus iaurt de fructe pentru că îl prefer, dar dacă doriți varianta mai naturală, puteți folosi iaurt simplu.
Fructele se folosesc pentru decorarea brioșelor și pot fi alese după preferințele proprii, după care se pun brioșele în congelator (eu le-am lăsat peste noapte).
Ca să vă faceți o idee mai bună, am încercat și niște fotografii mai artistice, dar pot să vă spun că mi-a plăcut mai mult gustul decât pozele :)))). Sper să încercați rețeta și să îmi spuneți cum vi se pare.
Poftă bună!

blogu lu andra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.