Acest site este proprietatea intelectuala a Andra Costa. Atat textele, fotografiile cat si alte materiale de pe acest site apartin autorului si sunt protejate prin LEGEA nr. 8/1996, Actualizata 2014, privind dreptul de autor si drepturile conexe. Mai multe detalii puteti gasi aici. Materialele pot fi reproduse doar cu acordul explicit al autorului.

Colectarea datelor

Website-ul bloguluandra.ro colecteaza informatii de la utilizatori prin urmatoarele modalitati:

 • direct de la utilizator – abonare newsletter, completare formulare de contact
 • din rapoartele oferite de serviciul extern de monitorizare Google Analytics prin intermediul cookieurilor.

Ce date sunt colectate de la utilizator

Pentru diferite facilitati oferite de website-ul bloguluandra.ro, este necesara colectarea unor date cu caracter personal, astfel:

 • Abonare newsletter: nume, prenume, adresa e-mail
 • Formular contact: nume, prenume, e-mail.
 • Cookies: date legate de completarea formularelor, IP-uri, date despre sistemul de operare, browserele folosite si tipul de dispozitive utilizate pentru navigare etc.

Scopul colectarii datelor

In cazul formularelor de contact datele furnizate sunt necesare pentru a identifica persoana in cauza si pentru ca aceasta sa fie contactata.

In cazul comentarilor, datele furnizate sunt necesare pentru a identifica persoana in cauza (pentru a participa la discutii).

In urma introducerii datelor in aceste formulare bloguluandra.ro colecteaza date personale, insa le pastreaza confidentialitatea. Scopul strict este de a raspunde la solicitari si de a continua eventuala corespondenta. Va asigur ca datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra pe site nu vor fi instrainate.

Pentru abonarea la newsletter solicit adresa de e-mail pentru a va putea trimite instiintari privind articolele noi si alte informatii pe care le consider relevante. Numele si prenumele sunt necesare atat pentru a corela adresa de e-mail cu o persoana, cat si pentru a trimite mesaje personalizate cu acestea.

Datele oferite pot fi folosite de catre apartinatorul acestui site, Andra Costa, dar si de partenerii acestuia.

Cum sunt utilizate datele

Acest site colecteaza informatii necesare pentru a furniza servicii si a imbunatati continutul oferit. Nu vand, inchiriez sau distribui informatiile care te pot identifica catre terti, in niciun mod decat cel indicat in acest document. Bloguluandra.ro poate utiliza aceste informatii pentru a:

 • Inregistra date tehnice disponibile utilizatorilor
 • Raspunde mesajelor trimise prin formularul de contact
 • Raspunde intrebarilor si comentariilor utilizatorilor
 • Te tine informat in legatura cu noile articole de pe site
 • Investiga, preveni si lua masuri impotriva activitatilor ilegale si/sau violarii Termenilor di Conditiilor de Utilizare
 • Conduce statistici si cercetari legate de imbunatatirea si dezvoltarea experientei utilizatorului pe site-ul bloguluandra.ro

In anumite situatii, bloguluandra.ro poate fi obligat sa dezvaluie date cu caracter personal ca raspuns la solicitarile legale ale autoritatilor publice, inclusiv pentru a respecta cerintele de securitate nationala sau pentru a asigura aplicarea legii.

Pentru dezabonare sau orice alte probleme legate de acest site, ma puteti contacta pe adresa de e-mail: contact(at)bloguluandra(punct)ro.