Atelierul roz al Laurei Chiriță

blogu lu andra

Când am pornit inițiativa Blogging TM 2.1 ne-am dorit în primul rând să cunoaștem oamenii curajoși din Timișoara, care au făcut din pasiunile lor o afacere. Unul dintre aceștia este Laura Chiriță, care din pasiune pentru haine a construit un brand recunoscut la nivel național.

Și dacă acum ceva timp vă povesteam în Suburban mai multe despre ea, iar Laura, extrem de drăguță, a decis să ne primească în atelierul ei, am zis că ar cam fi cazul să descopăr partea nevăzută a acestei afaceri.

Am pășit în atelierul Laurei complet fascinată. Mi-a plăcut de la bun început locația, mi-au plăcut hainele expuse, dar și mai mult mi-a plăcut atmosfera: pereții roz, plini cu mesaje inspiraționale, haosul organizat specific persoanelor creative și muzica. Era exact genul de birou pe care eu mi l-aș fi dorit și am fost puțin geloasă pentru că nu am încă așa ceva :D.

Laura a fost foarte prietenoasă și ne-a povestit cum pasiunea pentru haine i se trage de la bunica ei, care a învățat-o să folosească mașina de cusut. Ne-a vorbit despre ambiție, perfecționism și cât este de greu să găsești persoane cu care să lucrezi. Mi-a plăcut foarte mult că este o persoană super atentă la nevoile clientelor și că încearcă, prin creațiile ei, să le arate femeilor cât sunt de frumoase.

Evident că am văzut câteva piese care mi-au plăcut la nebunie, dar m-am abținut cu stoicism :))). Însă pot să vă spun că diferența între creațiile Laurei și hainele ce se găsesc în magazine este imposibil de descris. Voi știți că eu sunt fană a hainelor făcute la comandă dintotdeauna pentru că nu îmi place să văd oamenii purtând aceleași haine ca și mine :D, deci nu trebuie să vă mire faptul că tot ce am văzut în atelierul Laurei mi-a plăcut la nebunie. Cum ar fi putut altfel când atenția la detalii era una extrema?

În caz că v-am făcut curioase, puteți arunca o privire peste varianta online a atelierului. Sigur o să vă facă ceva cu ochiul.

Happy shopping!

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

One thought on “Atelierul roz al Laurei Chiriță

  1. Pingback: Atelier Laura Chirita - Christmas Sales Party - Blogu' lu' Andra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Fii primul care citește fiecare articol
În 10 ani de blogging am învățat 10 lecții prețioase care sigur te vor inspira.
Descoperă-le în primul meu ebook!
În 10 ani de blogging am învățat 10 lecții prețioase care sigur te vor inspira.
Descoperă-le în primul meu ebook!