am sa te iubesc pana la sfarsitul lumii

te iubesc până la sfârșitul lumii

Autor: Marius Tuca

Eu nu sunt fană poezii de felul meu și mai sunt și moartea romantismului, dar cartea asta mi-a ajuns la suflet. Am citit pe nerăsuflate poeziile. Mi s-au părut extraordinar de sensibile, deși nu sunt deloc genul de poezii clasice pe care le apreciam în trecut.

Am descoperit în Marius Tuca un suflet profund, lucru la care nu mă așteptam. Am descoperit un mod extrem de frumos de a privi iubirea și relațiile. Și am fost de-a dreptul invidioasă deoarece eu niciodată nu aș putea să îmi exprim așa sentimentele, oricât mi-aș dori de mult.

Dacă am mai intrerupt și ciclul de povesti despre Țara Hațegului ca să vă vorbesc despre cartea asta, sper că vă dați seama că trebuie să o citiți. Iar dacă nu vreți să dati banii pe cartea propriu-zisă (care este minunat creată), puteți găsi poeziile pe net. Dar să nu credeți că are același farmec.

Happy reading!

2020 am să te iubesc până la sfârșitul lumii edit

În primul rând, ce e cu recenzia din 2015? De ce am fost așa de leneșă? am să te iubesc până la sfârșitul lumii merita în mod clar mai mult. Din fericire, a rămas cartea mea absolut favorită de poezii și am decis să îi fac o recenzie pe canalul de youtube Cărțile lu Andra 😀 pe care o găsiți aici.

P.S. Scuzați-o pe Andra din 2015 pentru articolul acesta scurt și extrem de inutil. Nu știu ce era în capul ei. Lucrurile s-au schimbat mult. Recenziile de carte au devenit tot mai lungi (aruncați o privire aici dacă nu mă credeți :D) și am început canalul de youtube, care este o adevărată provocare. Deci puțină susținere face foarte mult (like, share, subscrie, clopoțelul, știți deja procedura :))).

P.P.S. Dacă vreți să comandați am să te iubesc până la sfârșitul lumii, găsiți cartea aici și da, linkul este afiliat pentru că nu sunt ieftine cărțile and I want more :))))).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.