2010: dragoste si ciocolata

Love is in the air!

E un inceput nou de an şi sunt destul de entuziasmata. De ce? Pentru ca am 1001 de planuri pentru noul an, dar mai ales pentru ca sunt indragostita. Andra in love… cine ar fi zis? Eu, care eram cea mai sceptica si mai libertina persoana, care nu as fi stat dupa un baiat nici daca lumea depindea de asta, spun acum ca sunt indragostita.

Bine, indragostit e putin tras de par… pentru ca nu am cum sa iubesc pe cineva asa de repede. Desi, daca ma gandesc bine, pana de Revelion nici cu el nu ma vedeam. Inca sunt putin shocata. E ca si cum Cupidon ar fi zburat printre noi si ne-ar fi tras cate o sageata, ca in desene :)). Si ce-o sa mai fie… nu mai conteaza… acum sunt happy si pace.

In rest, sper doar ca anul sa-mi permita sa fac macar cate am facut anul trecut. Sa vizitez la fel de multe locuri ca si anul trecut. Sa cunosc oameni la fel de interesanti ca si anul trecut (aici am inceput cu dreptul :P).

Criminali cu ciocolata!

Nu stiu daca o sa-mi permita criza pentru ca toate se anunta mai rele. Adica… vor sa puna taxe suplimentare pe ciocolata. Cum sa faca asa ceva? La fel de bine ar putea sa-mi puna taxa pe aer ca ar fi acelasi lucru. Ce e in capul lor? Ciocolata e alinare pentru suflet, nu un viciu. Cum sa o bage in aceeasi oala cu tigarile si alcoolul? Nimeni nu zice, ciocolata in exces poate contribui la aparitia diabetului sau la cateva kg in plus, dar nu cred ca exista oameni care sa manance atat de multa ciocolata intr-o zi.

Eu ma consider un om care mananca ciocolata si inca destul de multa. Asta inseamna maxim 1 tableta normala in zilele mele foarte proaste… hai sa zicem de 2 ori pe luna. Cu toate acestea, analizele mi-au iesit normale. Nu am dat in diabet. Nu mi-a crescut colesterolul nici nimic de genul. Sunt sanatoasa tun (raceala nu se pune :P). In conditiile astea, de ce Doamne iarta-ma sa ne scumpeasca ciocolata? Nu au suflet?

Norocul meu ca am rezerve de la Craciun. Dumnezeu sa le dea sanatate la toti care mi-au dat cadou ciocolata :P.

Ce o sa aduca anul 2010 pentru mine, pentru toti, nu stiu. Tot ce pot face e sa profit din plin de ocaziile care se ivesc. Sa scot ce e mai bun din situatiile nu foarte bune si sa traiesc din plin. Pana la urma planurile sunt degeaba, deciziile se iau pe moment si viata se intampla. Noi putem doar sa o traim.

One thought on “2010: dragoste si ciocolata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.