9 Comments

 1. Nu prea merg cu ele, asa ca nu am pareri si cand merg, ma duc cu troleibuzul si sunt cat de cat ok…nu prea aglomerate, aer conditionat vara, iarna caldura, la 12 noaptea avem si populara cateodata :))

 2. Si eu tot cu troleibuzul circul (cand nu merg pe jos). Daca nu as gasi tineri pusi pe harta si nu as auzi tot ce asculta altii in casti, as spune ca e totul ok (a spus Yamasha cum este).

 3. Păi pune-te şi scrie petiţii la primărie, că RATT n-a prea avut niciodată bani să-şi reînnoiască parcul de autovehicule. Abia au strâns din buci să cumpere troleibuzele, şi încă plătesc rate pentru ele din câte ştiu. Autobuzele s-au luat pe spesele primăriei.

  Apropo, scrie tot la primărie să înceteze contractul forţat prin care RATT primeşte o sumă pauşală de bani în contul transportării gratuite a tuturor pensionarilor şi elevilor. Te întrebi de ce n-au bani? Printre altele, de-asta. Ai văzut, apropo, săptămânile trecute ştirea despre datoriile imense ale primăriei faţă de regie?

  Food for thought 🙂

  • Pai mi-e clar ca lucrurile nu merg bine cu RATT-ul. Dar sunt destul de sigura ca oricate petitii as face eu, lucrurile nu o sa se miste prea bine. Presupun ca ceea ce are nevoie RATT-ul este o noua politica dupa care sa fie condus. Si noi reguli de functionare. Iar in ceea ce priveste datoriile primariei, ma indoiesc profund ca domnul Robu planuieste sa achite ceva din ele. El are planuri doar pentru interzicerea alcoolului in Complex si pentru acvariul din Centru.

 4. Dar citeşte ştirile, Robu chiar a obţinut bani să plătească din datorii. Că-i mişcare transparentă de campanie electorală, e partea a doua. Dacă suficientă lume s-ar plânge că primăria acordă prea multe gratuităţi, există chiar şi posibilitatea ca ele să fie scoase. De bună voie mai greu, pentru că-s măsuri populiste.

  Altfel, nuş’ cum să explic dar mă oboseşte puţin atitudinea asta de “nu se va rezolva nimic niciodată”. Pune mâna şi scrie sesizări pe pagina de internet a primăriei, e gratuit să faci lucrul ăsta, apoi publică pe blog ce-ai scris şi ce răspuns ai primit. Democraţia e şi un proces de feedback continuu.

  • Pe mine nu ma deranjeaza gratuitatile. Oricum pensionarii stau prost cu banii, iar in ceea ce priveste studentii, multi dintre prietenii mei inca sunt studenti asa ca as fi ipocrita sa zic „vai, sa se scoata gratuitatile pentru studenti”.
   si nu, nu citesc stirile pentru ca, la noi cel putin, democratia e mai mult de suprafata. oricum sistemul de functionare al RATT-ului ar trebui, cred eu, reformat in esenta lui, iar lucrul acesta nu se va intampla foarte curand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.