E primul an când ajung la Târgul de Crăciun de la mami de la școală, deși el se ține de vreo 3 ani.

Adevărul e că până acum eu eram long gone. Nu țin minte ultima dată când m-a prins 20 decembrie în Timișoara :)).

Dar am hotărât să iau partea bună a lucrurilor, deci marți m-am prezentat și eu, la fel ca mulți alții, la școala din Giroc. Acolo, era mare forfotă în hol. O grămadă de copii și părinți și profesori. Unii vindeau, alții cumpărau, toată lumea mânca :)).

Mi-a plăcut că s-au implicat foarte mulți oameni. Se vindeau de toate, de la jucării, la mâncare, ceai, suc, decorațiuni de Crăciun și orice vă mai puteți închipui :)). Și îmi venea să cumpăr de toate, iar mami chiar mi-a luat o grămadă de chestii :P. Așa vine Moșu’, încet dar sigur :)).

Și, cel mai drăguț și mai Christmassy, banii care s-au adunat o să fie folosiți în scopuri caritabile. Ce s-ar putea cere mai mult?

Înainte să vă închipuiți că aberez eu, o să vă arăt și câteva poze :))

Author

3 Replies to “Târgul de Crăciun”

  1. ce fain 🙂 imi amintesc ca am facut si noi odata Targ cand eram la scoala …stiu ca am preparat (yeah me!) prajitura pentru vanzare ..si s-a vandut toata repede (da, ma laud 😛 ) ce fain ca se face si la mami tau

  2. In iarna asta nu mi-au calcat piciorusele prin targuri, ca stau tare prost cu banii. Este unul dintre marile regrete cu care inchei anul 2012. Mi-ar fi placut sa petrec o scurta perioada alaturi de oameni talentati, sa le admir creatiile si sa ma intorc acasa cu mainile pline. :((

  3. Foarte bine, cum nu se poate mai bine… târgul de la voi arată într-un fel aparte pe aici nu e chiar așa sau poate că eu nu am observat prea bine lucrurile din jurul meu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *