7 Comments

 1. Marcate ca spam si-ai terminat povestea! Si eu am primit comentarii in care eram judecata pentru ca mi-am permis sa scriu pe BLOGUL MEU, anumite pareri si sa dezbat anumite subiecte. Am spus si-o sa repet mereu: scriu tot ce-mi trece prin cap, e domeniul meu, blogul meu, sunt ideile mele, asa ca merg pe principiul “nu-ti place, esti liber/a sa mergi mai departe, n-are rost sa-ti pierzi timpul cu mine!”.

  • Multumesc pentru feedback. Ajuta sa mai primesti si raspunsuri pozitive :D. In general sterg comentariile negative din start, dar, de data aceasta, m-am cam aprins, ce pot sa zic :P.

  • dam167

   Nu că aș fi de acord cu jigniri sau comentarii agresive care nu aduc nimic bun, dar asta cu BLOGUL MEU e ceva public. E ca și cum ai sta la geamul APARTAMENTULUI TĂU și ți-ai exprima niște păreri, normal că unii de pe stradă o să zbiere la tine. Dacă nu le place să nu mai treacă pe strada aia, nu? Eu vă înțeleg oarecum, că e aiurea să faci ceva, orice, ca mai apoi să vină câte unul să calce tot în picioare, dar asta înseamnă spațiul public. Domeniul o fi al tău, internetul nu.

 2. Andra, sincer, vreau sa-ti spun ca unul din motivele pentru care te apreciez ca blogger este TOCMAI pentru ca nu impachetezi totul in roz si nu spui lucruri doar bune despre evenimentele la care participi sau locurile unde mergi. Am citit pe dunga articolul despre gala respectiva, si observasem inca o data ca nu te-ai sfiit sa prezinti ce nu a fost pe placul tau nici in acel caz.
  Din punctul meu de vedere, e riscul oricui te invita undeva – parerile nu se pot cumpara (la unii oameni….) – acela ca daca nu ai o experienta placuta, esti liber sa povestesti despre ea ca atare, asa cum ai trait-o tu. Nu mi s-a parut ca ai atacat pe nimeni personal, ai fost chiar multumitoare pentru faptul ca ai fost invitata…. chiar TE ROG sa nu stergi articolul. Nu ai de ce. 🙂
  You’re doing a good job, Andra, nu te lasa!

 3. Andra, eu sunt de parere ca atat timp cat eu imi platesc hostingul, domeniul si restul taxelor, blogul este al meu si scriu pe el ce vrea plua mea :D…
  Daca oamenii criticati constructiv de mine nu inteleg ca nu schimba cu nimic treaba daca ma jignesc pe mine in loc sa inteleaga de ce i-am criticat, asta e…i-am taiat de pe lista si sa-i promoveze mutu!

  • :))) asta mi-a placut. Muultumesc pentru comentariu. Nu stiu de ce nu inteleg anumite persoane ca atunci cand avem pareri negative este pentru ca ceva nu a fost ok din punctul nostru de vedere. Pentru ca nu ne apucam sa criticam chestii perfecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.