9 Comments

 1. Pesterean Adriana-Laura

  Sunt fascinata de functionarea corpului uman si consider ca ar fi cea mai frumoasa lectie de anatomie din viata mea.

 2. Boc Tibi

  Este normal și firesc să-ți cunoști corpul. Măcar un ABC despre… iar această expoziție cred că m-ar ajuta în acest sens.

 3. Zlatko Perinat

  Sunt pasionat de corpul uman si functionalitatile lui. As fi foarte curios cum arata unele organe ale corpului bolnave, tine de cultura generala. Mi-as dori foarte mult sa vad aceasta expozitie.

 4. Stanescu Nicoleta

  Mi-as dori sa vad aceasta expozitie si sa aflu mai multe despre masinaria complexa pe care o detinem. Cred ca sunt atatea lucruri fascinante si misterioase pe care corpul uman le ascunde si aceasta expozitie ne da posibilitatea sa aflam despre ele.

 5. Iovu Oana

  Dupa ce am citit postarea ta m-ai facut curioasa si vreau neaparat sa merg sa vad si eu ce oripileaza sau fascineaza lumea atat de mult 🙂

 6. Alex Negrila

  Corpul uman este de o complexitate iesita din comun. O ocazie unica de a invata lucruri noi despre noi!!

 7. AndreeaW

  Imi doresc sa vad aceasta expozitie de mult timp fiindca mi se pare foarte educativa si consider ca fiecare dintre noi ar trebui sa isi cunoasca propriul corp si modul in care acesta functioneaza.

 8. Cristina Petric

  Eu vreau sa merg ca sa vad daca imi va parea rau ca mi-am ratat cariera de medic, sau ma voi chinui sa trec de la un corp la altul, hoping not to barf at every step :))

 9. Corina

  Imi surade ideea de a vizita o astfel de expozitie, deoarece mi se pare a fii ceva interesant si educativ… sa vad cum functioneaza corpul uman sau sa vad cum anumite boli lasa amprenta pe om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.