10 Comments

 1. Cumparaturi jumatate de zi. Cam o jumatate de ora am stat pana ne-a impachetat in magazin niste cadouri (ciocolata) pt cele doua vecine in varsta pe care le vizitam scurt de Craciun….
  Si apoi mancare ca nu mai aveam nimic gatit

 2. Linda

  ce frumos ai scris despre ziua fatidica de ieri :))) da’ sa stii ca poti veni in vizita in Danemarca din nou, preferabil inainte de urmatorul sfarsit al lumii 😀

 3. Andra, nu pot decat sa iti urez la cat mai multe asemenea sfarsituri! Am fost niste norocoase ieri. :)) Imi plac mult cercelusii. Sa folosesti cu placere cadourile primite!
  Inca nu m-am decis ce sa aleg de la Aliceee, urmeaza sa ma mai uit o data astazi. 😉

 4. Eu am iesit in club si am asteptat sa se intample! pana dimineata pe la 6 apoi am mers acasa si am ras cu sotul ca desi ne facusem planuri ce si cum ne va prinde nu a venit :))
  Ma bucur ca ti-am facut o surpriza!
  si ps: imi plac la nebunie cerceii, de la ce magazin i-ai luat??

 5. De apocalipsa am fost atat de agitata incat chiar am avut impresia ca de a doua zi incepe o noua lume: am stat pana seara la serviciu, am impodobit doi brazi, am cumparat o parte din cadouri, am facut noaptea cornulete si saratele si cred ca am dormit si eu o ora. Asa, ca de 21 decembrie.

 6. am lucrat si am dormit ca un bursuc de apocalipsa ^_^ poate data viitoare o sa fiu mai “pe faza”, acuma am zis ca na sa vad cum e organizata etc. Dezamagitor…organizarea clar a lasat de dorit :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.