6 Comments

 1. Trebuie sa citesc si eu aceasta carte. Deja am gasit-o disponibila in cateva magazine online. Multumesc pentru sugestie 😉 ! Vineri seara am inceput sa citesc si am mai adormit sambata dimineata pe la 7:00. Recomand cartea Evadarea scrisa de BARBARA DELINSKY. M-a captivat si efectiv nu am mai putut adormi… :)!

 2. Mi-am cumparat cartea…, mi-am cumparat cartea … 🙂 !!! Urmeaza si un tra-la-la-lalala… :)! Astazi a sosit curierul!!! Am profitat de o promotie si am cumparat mai multe carti scrise de Guillaume Musso !!! Sper sa am si timp sa o citesc in acest week-end! Se anunta unul aglomerat :)!

 3. Hei Andra !!!
  M-am gandit sa revin cu o parere despre cartea Maine scrisa de Guillaume Musso 🙂 ! Desi am citit-o aproape imediat ce am cumparat-o, nu am reusit sa revin pentru a-mi spune parerea :)!

  La fel ca si tine am citit-o intr-o noapte, dar intr-o vineri spre sambata noaptea… stiu ca pe la 5 dimineata nu reuseam sa mai deslusesc literele… ochii mei refuzau sa citeasca literele. Am atipit pana la 8 dimineata. M-am trezit si nu am coborat din pat pana nu am reusit sa o termin… altfel nu as fi avut un week-end linistit :)!

  La inceput, cartea mi s-a parut foarte captivanta, era exact ce imi placea sa citesc… Reusisem sa indragesc personajele principale. La un moment dat, este descrisa o inclesatare, o confruntare intre Matt si Emma. Lumina in care este prezentata Emma nu este una chiar favorabila… eram convinsa ca aceasta carte urmeaza sa aiba un final nu tocmai fericit…

  Dar situatia se schimba dramatic iar finalul este imprevizibil… Nu m-as fi asteptat la o asemenea rasturnare de situatie 🙂 !

  Iti multumesc pentru recomandare. Intre timp am comandat si alte carti scrise de Guillaume Musso.

  • Ana, ma bucur tare mult ca ti-a placut cartea si ca te-a determinat sa mai cumperi si altceva scris de Musso. Sunt foarte curioasa care o sa ajunga sa fie preferata ta. In cazul meu este vorba despre “Apelul ingerului”, dar si “Fata de hartie” este in top, undeva pe locul 3. Iti multumesc pentru ca te-ai intors pe blogul meu pentru a-mi spune parerea despre carte. Nici nu stii cat de tare m-am bucurat.
   Iti doresc o zi minunata si happy reading!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.