7 Comments

 1. Ce figura esti, Andra, eu sincer nu fac diferenta intre Cola si Pepsi, si incerc oricum sa nu beau (decat la cinema), dar mie-mi place de tine ca brand ambassador Cola! Si drept vorbind, ca brand, au un brand foarte bun. 🙂
  Personal…. pffuuuu…. sincer nu stiu ce lovebrand am. Chiar buna intrebare. Cumpar atat de divers ca nu cred ca am ceva la care sunt atat de fidela..Pot sa numesc o gramada care nu-mi plac sau despre care am o parere ft proasta, dar in rest…I have no idea. M-ai pus pe ganduri 🙂

  • Sa stii ca este foarte interesant sa stai si sa iti observi obiceiurile cand vine vorba despre cumparaturi. Si sunt sigura ca si tu ai lovebrands, chiar daca nu iti dai seama :))). Sau poate ai doar hatebrands si ai putea sa scrii despre ele :)))

 2. Anca, probabil nu ai baut destul Cola sa poti face diferenta 😃 exista diferente intre ele dar Cola a fost intotdeauna peste Pepsi din punctul meu de vedere.

   • Tot ce e posibil, Daniel 😀
    Cat despre hatebrands… nush daca am ajuns sa ‘urasc’ ceva atat de mult. :)))) Can’t think of anything. Ba, Foreo, poate. :))) Dar nu e hate, mi se pare doar inutil. O sa ma mai gandesc insa la lovebrands:) Si mai astept, evident, articolele tale, nush de ce ti-a luat asa mult sa le incepi, dar bine ca ai facut-o!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.