Habar nu am pe ce planeta sunt. Is extrem de obosita. Tot ce imi doresc este sa doooorm. Dar in patul meu, nu in alta parte.

Sa ne concentram totusi.

Oficial, Aquaworld din Budapesta este cel mai tare parc acvatic in care am fost eu vreodata. Avea o gramaaaada de topogane si eu, evident, m-am dat pe toate. Ca sa fiu mai exacta, erau 6 topogane mari, un topogan mai mic si nush cum sa le numesc exact… un fel de combo de topogane pe care ei il numeau Mountain River si pe care m-am dat cu Alina. Awesome!!!! Aaaa… si ceapa, sa nu uitam de ea :D.

Topoganele mari erau gigante. Niste tuburi incalcite din care abia te mai vedeai iesit. Inedit a fost ca in unul singur te dadeai asa pur si simplu. In celelalte trebuia sa folosesti ori niste colace uriase ori ceva covorase din Dumnezeu stie ce spuma lu’ buna. Preferatul meu se numea UFO. Te dadeai in colac, printr-un tub negru, apoi colorat, dupa care aterizai intr-o caldare, dadeai 2 ture in jurul ei, cadeai prin alt tub et voila! in apa cu tine. Era genial!!!!

Trebuie sa recunosc, preturile sunt destul de piperate aici, dar locatia e super. Pana si decorul mi-a placut, gen templele alea din Cambodgia. Bazine erau… vreo 5, in afara de cele in care aterizai cand te dadeai pe topogan. Unul era exterior, celelalte cu specificic fiecare, insa mi-a placut ca exista un bazin special pentru inotatori (nu, eu nici nu am intrat in el :))). In plus, mai erau si 2 jaccuzzi-uri. Si ca sa fie tacamul complet, puteai sa mai faci si scufundari, ceva gen surf, cred si sa te bagi in balon din ala de pluteste random pe apa.

Ce ai putea cere mai mult? Daca ajungeti la Budapesta si va plictisiti de oras, eu zic sa dati neaparat o fuga la Aquaworld.

Eu am stat in apa… de cand am venit pana am plecat, cu o pauza de 15 minute adunate :))). Bine, am mai stat si la coada la topogane, da’ asta nu se pune :D.

Va dati seama cat de mult ne-a placut daca abia ne-am mobilizat sa plecam acasa. Am stat o ora extra fata de cat ne propuseseram. Dar mai aveam drum lung si eram lesinati de foame.

Deci am mai facut un popas undeva pe autostrada, pentru o cina ungureasca extrem de copioasa. Am mancat pana ne-a durut burta :)))). Nu stiu cum fac ungurii mancare asa de buna si nici de ce fac asa de multa, dar daca mancati in Ungaria sigur nu o sa va para rau.

Acum suntem la coada la vama si ne plangem :)). Abia astept sa intram in Schengen.

Author

One Reply to “Jurnal de calatorie neasteptata – ziua a 5-a”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *