9:29

Ok, am ajuns si in flaumarkt (oare asa se scrie?).
Eu nu sunt mare fan al pietelor, dar asta era chiar cute. Adica erau in marea majoritate batranei care vindeau ce aveau ei de prisos pe acasa: haine, carti, filme (inclusiv porno :))), ghivece, vaze, bijuterii si orice v-ati mai putea gandi. Evident ca nu m-am putut abtine si mi-am luat ceva medalion super tare gen cruce de episcop :D.
Daca as mai merge? Probabil, dar nu la piata din Timisoara. Aici era ok pentru ca nu era nimeni care sa te bata la cap si sa zbiere la tine. Nu era ingramadeala, numa intr-un loc un miros ciudat de prajit, dar presupun ca asta e specific pietelor.
Oricum mi-a placut piata, dar si mai mult oraselul care se vedea oglindit in lac.

18:43

Oficialsuntem in drum spre Budapesta. Neoficial, numai Dumnezeu stie pe unde o sa dormim :))). Personal, sper ca in Budapesta. Ne vom lamuri in curand.
Azi am avut zi de shopping. Am batut la pas SCA si Parndorf si sunt lesinata. Am o febra musculara de zile mari, dar nu as da-o pe un somn linistit acasa.
Evident ca mi-am si cumparat cate ceva. Altfel pur si simplu nu se putea :D. Ca sa nu mai zicem ca unele chestii erau mega reduse. 3 euro o fusta. Cum sa rezisti la asa ceva? Doar de urechile alea de iepure de la C&A imi pare rau ca nu le-am luat :(.
Dar se apropie momentul in care mergem acasa. Realitatea imi bate la usa si nu o vreau. Mai bine inapoi la targ. Sau sa ma plimb pur si simplu. Vreau sa fiu travel editor undeva! Si sa am net non stop :)).
P.S. Daca jungeti in Viena la SCS va recomand burgerista. Desi este mai scump, merita toti banii.

Pupici!

22.11

Am ajuns in Budapesta si abia astept sa fac dush. Pentru ca hotelul de aici mi-a placut cel mai mult, m-am gandit sa fac un articol viitor despre toate cele 3 hoteluri in care am stat, poate va inspira.

Inca nu stiu ce program avem maine si mi-am mai uitat si cartea in masina. Inca sunt racita si mi-e frig practic non-stop :))). Dar sunt bine. Doar Flavius imi lipseste foarte mult.

Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *