14:11
Totul pare atat de atemporal. Mergi si simti ca nu mai poti de picioare, mai iei un pix, o rata, mai mananci un biscuite si deja e ora 2. Nu mai stii exact ce zi este, nici cand a trecut timpul, te gandesti ca mai ai mult (sau putin, dupa caz :))). Mai discuti cu un furnizor, mai bei o cola. Esti aici in lumea asta si totul in rest pare extrem de departe, ca si cand munca si viata reala ar fi doar un vis.

19:31

Suntem pe drum. Nu as putea spune unde mergem, dar suntem pe drum :))). Inca nu avem cazare. Inca nu avem o destinatie fixa, dar ne oprim noi la Mc si vedem.
Da, e ciudat pentru mine sa functionez asa. Mie imi plac planurile, dar de data asta o las asa, in voia sortii. Daca toata lumea e asa increzatoare, cine sunt eu sa le sparg balonul.

A doua zi de targ a fost la fel de faina. Nu o sa mai vorbesc despre mancare pentru ca ma doare burta :))). Insa as vrea sa va spun o chestie care m-a multumit si mi-a dat speranta… intr-un fel… pentru viitorul Romaniei:

Multe dintre companiile mari aveau reprezentanti care vorbeau romaneste. Majoritatea erau directori de vanzari, iar Marinel si Dana ii stiau pe multi dintre ei. Pana si eu ii stiam pe unii :))). De ce m-a bucurat asta? Pentru ca acest fapt arata ca tara noastra este o piata destul de importanta pentru investitorii straini. Dar m-a pus si pe ganduri pentru ca ei, oricate beneficii ar aduce, iau si o buna bucata de capital pe care nu facem nimic sa o tinem in tara.
Am divagat rau? Enschuldigung, aber ich bin sehr fatigue :)))). Vreau doar sa ajungem la destinatia noastra imaginara, sa fac dush, sa impartim prada si sa dorm. Is that too much to ask?

Gute nacht, lieblings!

P.S. M-am gandit va sa impartasesc  vreo cateva curiozitati ce le-am aflat in calatoria mea:

1. Rothenburg este singurul oras din Germania care nu a fost bombardat in timpul razboiului. Asta pentru ca, in timpul raidurilor aeriene, era ascuns de ceata.

2. In Rothenburg exista 2 vitrine in care tot timpul este Craciun. Si sunt situate vis a vis una de alta.

3. Ultima moda germana este ca hotelurile sa ofere un prosop pentru piciore colorat. Asta ca sa nu mai sacrifice oamenii prosoapele albe :))).

Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *