7 Comments

    • Bogdan, sincer mi-as lua, dar nu am resursele necesare, din pacate. Cine stie insa, pe viitor, poate genul acesta va deveni mai accesibil sau voi dispune eu de mai multi bani 😀

  1. Stefan Brasov

    Romanul mereu a facut asa: a dat capitalul din tara neamtului, francezului, arabului, rusului, dupa care la batranete s’a mirat de ce are soarta asta. Este boala tarilor colonizate si slabiciunea cetateanului de lumea a treia: masina, hainele, fala. Un francez ori italian da doi bani pe masina in care merge. Dar aia sunt stapani, noi sclavi. Trebuie sa consumam, strainii atat vor de la noi. Suntem ferma lor de exploatare. Felictari pt masina, insa Loganul era mai mult decat perfect pentru strazile noastre. Masinile sofisticate sunt pentru tari sofisticate, cu infrastuctura adecvata, servicii si facilitati. Intr-o tara cu infrastructura modesta masinile extravagante apar precum pantofii de designer purtati prin cocina.

    • Stefan, crede-ma ca as fi fost mai mult decat fericita sa imi cumpar o masina made in Romania, dar acum, la 1 an si putin dupa achizitie, ma bucur foarte mult ca am luat Mercedesul. Nu este vorba de snobism pentru ca Mercedes clasa B este o masina de familie. Si diferenta intre aceasta masina si vechiul nostru Logan este de la cer la pamant, desi au fost realizate la foarte putin timp una dupa cealalta. Stiu ca infrastructura in Romania lasa de dorit. M-am plimbat extrem de mult prin aceasta tara. Dar nu consider ca traind in cocina trebuie sa ne si purtam ca porcii.
      Iti multumesc pentru vizita si te mai astept pe blog. In curand voi publica un review pentru Mercedes clasa B, dintr-o perspectiva extrem de neavizata pentru ca eu habar nu am cu ce se mananca mecanica auto :D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.