Exista putine momente in care regret ca nu locuiesc in Bucuresti, insa cand am primit invitatia la Food Bloggers Conference a fost unul dintre ele. Nu este vorba doar despre faptul ca eu pur si simplu ador mancarea (ceea ce se vede :)))), nici macar despre faptul ca va fi organizata de Cristian Manafu, care deja m-a impresionat. Cel mai rau imi pare ca nu pot sa particip deoarece unul dintre speakeri este Adrian Hadean, iar el este printre preferatii mei.
Stiu, stiu, eu nu sunt blogger de cooking. Incercarile mele cu rubrica La Andra in bucatarie au fost dragute, dar insuficiente. Asa ca ce as putea eu sa vreau de la o conferinta de cooking?
Pai, in primul rand, mi-ar placea sa descopar cum a devenit aceasta comunitate atat de puternica? Pentru ca acum va avea loc Food Bloggers Conference – Winter Edition, as in a doua editie de anul acesta. In al doilea rand, as vrea sa mai fur din experienta fotografilor de cooking. #foodporn este foarte popular pe instagramul meu, dar nu sunt intotdeauna multumita de imaginile pe care le surprind. Deci sa cunosc oameni care traiesc din fotografiat mancarea ar fi, in mod clar, un plus.
Food Bloggers Conference – the practical parts
Acum trebuie sa va spun cateva aspecte extrem de exacte privind organizarea.
Conferinta va avea 3 sectiuni:
- Blog talk
- Chef talk
- Business talk
(observati ce bine s-au organizat?)
Lista speakerilor inca nu a fost finalizata, insa printre acestia se numara:
- Joseph Hadad
- Adrian Hadean (<3)
- Nicolle Birta
- Alin Matache
- Anca Lungu
Cand, unde, cum?
Food Bloggers Conference va avea loc pe 13 decembrie, in incinta Radisson Blu Hotel din Bucuresti, incepand cu ora 9. Eu, din pacate, nu voi putea participa, dar sper ca voi sa o faceti si sa imi povestiti cum a fost.
Pentru mai multe detalii si inscriere, intrati aici. Incurajez tachinarea mea prin trimiterea de fotografii si filmulete :D. Doar aveti grija ce imi livrati pentru ca sponsorii sunt de-a dreptul deliciosi: Lidl, Haagen Dasz, Raftul Bunicii, Freeway, Tefal si Silva (ultimii doar contribuie la deliciosenie :D).
Happy blogging!