16 Comments

 1. Fragmentul mi s-a parut interesant, doar ca atunci cand am ales cartea am preferat Omul invizibil, poate din cauza ca mi-a placut atat de mult The Help si sper o carte in acelasi stil.

 2. Ce sa-i faci, nu mereu gandurile autorului se potrivesc cu ale cititorului, iar transformarea in text literar si apoi in traducere are si ea pierderile ei. Spor la copac!

 3. Sunt atat de multe carti interesante pe site-ul editurii ALL, incat as vrea sa am suficienti bani si foarte mult timp, sa le citesc pe toate. Nu inteleg eu mare lucru din fizica, dar tot mi-ar placea sa citesc aceasta carte.

 4. Mie, din contra, imi plac cartile care descriu in detaliu locatiile, il ador pe Balzac, si sunt convins ca aceasta carte ar fi pe placul meu. Spor la plantat

 5. Felicitari pentru recenzie!
  offtopic: ti-am raspuns la email acum cateva zile, l-am retrimis azi, te rog sa-mi confirmi ca l-ai primit.

 6. Si eu eram in dubii cand mi-am ales cartile, parca ma atragea Domnisoara Einstein, dar m-am gandit ca poate nu va fi chiar genul meu. Dar acum, m-ai atras:) Chiar vreau sa o citesc, sa vad exact despre ce este vorba si care este secretul Domnisoarei:)

 7. Pe mine m-ai făcut curioasă în legătură cu cartea asta 🙂 Nu știu dacă ar fi chiar pe gustul meu, având în vedere că nu mi-a plăcut niciodată fizica, dar mă gândesc că dacă sar peste pasajele respective va fi ok 😛

 8. fizica cuantica, psihologie, un pic (mai mult) de poveste politista, plus cateva povesti de familie neverosimile.

  partea cea mai interesanta e ca exista si ceva adevar in toata povestea.

  si eu zic ca o sa va placa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.