24 Comments

 1. Pare-mi-se ca am mai citit pe undeva o recenzie facuta la aceasta carte si stiu ca si atunci mi s-a parut interesanta. 🙂
  Zi frumoasa sa ai si cat mai multi copacei plantati!

 2. Mereu mi-am spus ca nu exista om cu o viata perfecta. Cu cat omul are mai multi bani, cu atat ii cresc si problemele. Si cade in capcane din care rar poate iesi.

 3. La cat mai multe comentarii! Din ce si scris aici mesajul cartii pare unul util multor tineri din ziua de astazi. Am cunoscut si eu cazuri care au cazut in astfel de capcane.

 4. Eu nu cred ca tinerii bogati au totul. Cred ca au foarte putin din ce ar trebui sa aiba. Toata viata mi-am dorit nu sa am totul dar sa am macar un anumit confort care sa imi permita sa ma dezvolt ca om. Stii ce a zis actorul care a jucat in La Vita e bella la decernare premiilor Oscar? Ca le multumeste parintilor lui pentru cel mai frumos cadou pe care l-ar fi putut face: saracia. Datorita faptului ca a fost sarac a putut sa realizeze tot ce-a realizat in viata. Raspunsul lui m-a facut sa meditez destul de mult la asta.

 5. Adevărul este, din păcate, că așa cam ajung toți cei care ajung foarte ușor la bani. De la vedete din muzică, filme, oameni de afaceri, foarte puțini reușesc să se ferească de aceste “ispite”.

  Gata, plantăm încă un copac. Dacă poți, aștept și eu un comentariu 🙂

 6. Frumoasa recenzie! Seamana un pic cu Gossip Girl. Sper sa am timp sa o citesc in viitor. Am scris pe blog-ul meu despre “Regina Matasurilor” si “Cum se educa fetele in Boemia”, cea din urma avand o tema oarecum asemanatoare cu “Doisprezece” 🙂

 7. Imi doresc sa citesc cartea!

  Cand ai multi bani trebuie sa fii un om cu multe principii, cu o educatie riguroasa in spate si foarte echilibrat ca sa nu o iei pe dealuri in ziua de azi cand banii inseamna putere si visuri false!

  Banii nu aduc fericirea, sunt doar un mijloc prin care poti sa ajungi mai usor la ea! Dar mai e nevoie de multe lucruri in viata … pe care trebuie sa le dobandesti singur si sa uiti de contul tau bancar!

 8. […] ceva timp vă povesteam despre Doisprezece şi cât de mult mi-a plăcut (aici). Ei, acum o să vă spun despre filmul realizat după această […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.