blogu lu andra

Ce femeie nu iubeste rasfatul? Mai ales cand vine vorba despre rasfatul care te schimba? Pentru ca orice ar spune lumea, machiajul te schimba. Un machiaj bine realizat poate transforma orice femeie din nimeni in cineva (si spun asta cu cel mai mare drag, in conditiile in care eu nu sunt chiar atat de dependenta de machij, ci ma declar destul de multumita de fata mea). Pentru ca un machiaj bine realizat iti scoate in evidenta trasaturile. Nu te transforma in altcina, ci intr-un tu mai rafinat.

Nu iti plac ochii tai, buzele sau ti se pare ca nasul ti-e prea borcanat (al meu sigur e :))))? Un machiaj bun le va transforma in cele mai mari atuuri.

Si cine nu vrea sa se bucure de asa ceva?

In timp ce stateam duminica la Bianca si ma gadilau pensulele ma gandeam ca mi-ar placea sa ma machieze in fiecare zi. Mi-ar placea sa experimenteze pe mine in fiecare zi. Pentru ca eu habar nu aveam ca as putea arata bine machiata cu galben si portocaliu. Cine ar crede asa ceva? Dar cand a terminat Bianca treaba eram senzatie :D.

Sau cel putin asa m-am vazut eu. Acum, sunteti liberi sa va dati cu parerea pentru ca am facut destule poze :D. Si daca sunteti timisorence si vreti sa va bucurati si voi de o sesiune de rasfat, am o super surpriza pentru voi: vouchere de reducere cadou pentru toate fetele care lasa un comentariu la acest articol. Deci nu stati pe ganduri, aruncati o privire peste pagina Bianca Rutoi Make-up (adica aici) si nu uitati de voucher. 

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

Author

2 Replies to “Ce-mi mai place sa fiu rasfatata :D”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *