2018 – the list

2018

Suntem asa niste ipocriti. Avem asteptari de la noul an de parca 2018 ar face miracolele. Pierdem din vedere ca doar noi putem aduce schimbari in vietile noastre. Deci hai sa nu mai spunem ca vrem ca noul an sa ne aduca una si alta. Hai mai bine sa ne gandim ce anume ne dorim cu adevarat, pentru ca suntem dispusi sa muncim si sa facem sacrificii, iar dupa sa ne punem pe hartie rezolutiile.

Ce asteptari am de la mine in noul an?

In primul rand, sa fiu mai organizata. Imi doresc lucrul acesta din suflet si nu imi prea iese deloc. Sunt ataaaat de comoda si am the attention spam of a mouse. De la mana pana la gura uit tot. Acuma spun ca fac x lucruri si dupa 5 minute ma iau cu altceva, iar gandul fugar… Oare ce trebuia sa fac? dispare exact cum a aparut. Deci in noul an vreau sa continui ceea ce am inceput timid in 2017 si sa ma straduiesc, pe cat posibil, sa nu mai fiu un taifun miscator :D.

In al doilea rand, sa iasa nunta perfect. God, I sound like Bridezilla! Si e greeeeeu sa organizezi o nunta. O sa va povestesc totul cat de curand. Ideea este ca sunt constienta ca exista multe lucruri care nu depind de mine. Prea multe pentru bunul meu plac, dar nu am ce face si trebuie sa accept lucrul acesta. Deci cand spun ca vreau sa iasa nunta PERFECT vreau sa intelegeti ca acest lucru trebuie sa fie valabil pentru mine. Desi toata lumea imi spune ca in ziua respectiva nimic nu mai conteaza… pentru ca esti semi drogat ori cu pastile de nervi ori cu propriile endorfine :D… vreau sa iasa PERFECT :))).

Mai bine nu mai vorbim despre nunta pentru ca o iau putin razna :D.

In al treilea rand, sa nu-mi mai rod unghiile. Da, poate credeati ca sunt un monument de control de sine (NOT! :)))), dar de foarte mica imi rod unghiile in disperare ori de cate ori sunt nervoasa… fericita… trista… mi-e foame… sau bate vantul :))). Deci cam tot timpul. Si incetasem – aproximativ – sa mai fac asta cand mi le puneam cu gel, dar s-au dus si zilele alea deci trebuie sa gasesc o metoda sa ma potolesc. Asa ca orice fel de sugestii ati avea, go for it! Spuneti-mi ce sa fac. Doar tineti cont de urmatorul aspect: am incercat deja sa ma dau cu ardei iute pe degete si cu chestia aia super amara de la farmacie, iar acum sunt imuna la ambele :D.

In al patrulea rand, sa calatoresc mai mult. Anul acesta vreau sa ma plimb si mai mult decat anul trecut si stiu ca Flavius gandeste la fel si simte la fel :)))). Altfel de ce ar mentiona Lisabona de o luna in continuu? :))) Si simt ca o sa plecam din Europa pentru ca vine luna de miere, iar concediile noastre au fost intotdeauna geniale, deci cum ar putea sa fie luna de miere? Trebuie doar sa alegem destinatia perfecta. De fapt… oriune va fi perfect pentru ca vom fi impreuna 😀 3 tone de sirop tocmai au fost turnate acum peste blog :))).

Gata cu listele!

Am doar patru puncte in lista mea de dorinte, dar parca as avea 100. Cred ca de-asta imi place 1 ianuarie si ziua de dupa ziua mea. Sunt atat de pline de posibilitati. De parca o cu totul noua Andra s-ar da jos din pat si s-ar apuca de treaba. Daca asta se intampla sau nu, este cu totul alta poveste. In momentul acesta vreau doar sa ma bucur de toate acele minunate optiuni ce mi se deschid inainte…

Voi ce planuri aveti pentru 2018?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.