2017 – a year long review

2017

Cred ca este prima oara cand mi-e greu sa imi dau seama ce ar trebui sa spun despre anul care tocmai a trecut. 2017 a fost atat de plin incat a trebuit sa ma uit efectiv peste toate articolele doar ca sa imi dau seama cate am facut.

Flavius

Sfatul lui a fost sa scriu despre toate experientele noi, dar nu pot sa incep aceasta lista fara a mentiona faptul ca toate aceste experiente i s-au datorat in foarte mare parte. Daca anul 2017 m-a convins de ceva acel lucru a fost ca persoana potrivita chiar te poate face sa fii cea mai buna versiune a ta ever! Pentru ca ori de cate ori am dubii sau sunt cu moralul la pamant, Flavius are grija sa imi reaminteasca de ce fac anumite lucruri si de ce ele merita osteneala.

Cand am vegetat toata luna august, Flavius a fost cel care m-a asigurat ca nu o sa ma las de blogging pentru ca aceasta este marea mea pasiune. Tot el este cel care ma incurajeaza atunci cand imi vine sa fug de frica, exact cum a facut atunci cand a fost vorba de power fan. Si omul alaturi de care as vrea sa vad toata lumea (ceea ce probabil se va intampla cat de curand :D).

Nunta

2017 a facut foarte adevarata si oficializarea relatiei noastre. Chiar daca cel mai frumos inel posibil si cea mai originala cerere in casatorie s-au intamplat in decembrie, nunta este o realitate inca de anul trecut. Dar anul acesta am inceput sa ne organizam si, credeti-ma, nu este deloc treaba usoara. Sa planifici o nunta este extenuant. Listele par sa te urmareasca si atunci cand visezi, iar totul este o mare de posibilitati si probabilitati pe care le detest!

Singurul lucru care ma mai tempereaza atunci cand simt ca o sa explodez de nervi este ca stiu ca urmeaza sa imi unesc destinul (atat de poetic :))) cu cel mai bun om pe care l-am cunoscut vreodata.

Calatorii

In materie de calatorii, 2017 sta super bine. Inca de la inceputul si pana la sfarsitul anului ne-am plimbat cu drag si spor. Chiar daca nu am reusit sa ajungem departe in unele luni, tot am incercat sa descoperim locuri noi. Daca este sa mentionez doar cateva dintre reusitele noastre in materie de travel ce s-au concretizat in 2017, clar trebuie sa incep cu super concediul nostru la Roma, dupa care sa continui cu mini excursiile la bai, cu experienta Untold pe care, in sfarsit, am putut sa o impartasesc cu Flavius, cu saptamana absolut perfecta petrecuta pe litoralul bulgaresc, dar si cu turul de forta pe care l-am facut recent la targurile de Craciun din Europa. Si acestea sunt doar destinatiile majore.

Pentru ca in 2017 am avut grija sa ne plimbam mult si prin tara. Am revazut locuri dragi. Am urcat in Retezat si ne-am dat cu snowboard-ul la Arieseni. Am trait senzatii tari la Arsenal Park si am colindat taramurile dacice. Si, bineinteles, am incercat tot felul de localuri noi si de mancaruri fistichii.

Filme si carti

Si la capitolul filme am stat super bine in 2017 pentru ca ne-am bucurat, in continuare, de invitatiile celor de la Cinema City. Deci am vazut in avanpremiera cele mai asteptate filme ale anului si am putut scrie despre ele in sectiunea speciala de movie de pe blog. Pe aceasta va invit sa o consultati oricand sunteti in cautare de sugestii pentru ca veti gasi idei pentru toate gusturile.

Cat despre carti, in 2017 am reusit sa citesc 30 de carti, deci am indeplinit complet reading challengeul de pe Goodreads si sunt foarte mandra. Din pacate, am fost putin lenesa, deci nu am scris recenzii pentru toate decat pe Goodreads. Totusi, daca sunteti curiosi what made the cut si a ajuns pe blog, aruncati o privire peste sectiunea de carti

Premiere si provocari

Anul acesta a adus cu sine cateva reusite pentru mine. In primul rand, am reusit sa ajung la o gramada de conferinte de blogging unde am invatat o gramada de chestii. Consider ca o mare parte din forma pe care blogul o are in prezent se datoreaza acestor conferinte, dar si Teodorei, care si-a pus amprenta asupra carierei mele in online :D.

Ca si premiere, trebuie sa mentionez ca:

  • am reusit pentru prima data, sa urc pe partia Vartop cu teleski-ul,
  • am luat prima lectie de calarie,
  • am facut powerfan si rapel,
  • am participat la Verde pentru biciclete si la Cochete pe biciclete,
  • am facut primul vlog oficial alaturi de Teodora (il puteti gasi aici)
  • am participat la deschiderea noului McDonalds, la Gala Premiilor Uniter si la un eveniment privat la Salon Selena
  • am devenit corespondent oficial al Teatrului National Timisoara
  • si nu imi mai aduc aminte altceva momentan :)))).

Cert este ca am fost mult mai curajoasa decat anii trecuti si dornica sa imi depasesc limitele, iar acest lucru a fost receptionat si de cei din jur.

In materie de provocari, in 2017 am decis sa imi imbratisez cei 30 de ani si sa incerc 30 de provocari. Prieteni, cunoscuti si persoane pe care le admir mi-au dat cele mai faine si mai nastrusnice provocari. Unele le-am dus deja la bun sfarsit. Altele nu prea cred ca am cum sa le fac, dar incerc, sa nu credeti ca ma las pagubasa. Pana pe 26 iunie 2018 inca mai am timp :D.

Relele

Am tot incercat sa imi dau seama ce a fost rau in anul 2017 si chiar nu stiu ce sa spun. Dupa cum probabil ati inteles deja, eu prefer sa ma bucur de lucrurile bune si sa le las pe cele rele sa se spele. A fost, intr-adevar, un moment mai complicat anul acesta acela al operatiei tatalui meu, dar el este acum super bine, perfect pregatit sa ma bombane la cap. In rest, faptul ca ni s-a stricat masina inainte sa mergem la Untold nu a fost de nerezolvat. Cazarile naspa din ultima excursie nu ne-au afectat buna dispozitie. Pana la urma am reusit sa ne intoarcem din Serbia :))). Iar alte mici nemultumiri de zi cu zi chiar nu mi le mai amintesc :))).

Deci da, Dumnezeu mi-a dat un an absolut minunat.

Nu stiu cum va fi 2018, pot doar sa imi inchipui si sa ma rog sa fie macar la fel de bun ca si 2017.

Cum sunt sigura ca nu voi mai scrie cel putin pana miercurea viitoare, va doresc un an nou absolut minunat, cu dorinte implinite si multe realizari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.